ZURINA
FARIDUDDIN

 Zurina Fariduddin

Zurina Fariduddin

Pengurus Pemasaran

No Stokis: PAE-97327/L
Qaseh Lavarizq Network (QASLAN)

Alamat

PT 918 Tingkat Atas,
Desa Darulnaim, Pasir Tumboh,
16150 Kota Bharu, Ke
lantan.

Operasi: 9am-6pm

Telefon No

012-3883084

Zurina Fariduddin

CONTACT ME

8 + 1 =

Pencapaian

Achive reward bulanan dari QKN sebanyak 3 kali.

MY INFO

Seorang surimah yang ketika itu mempunyai 2 orang anak. Mula berniaga kecil-kecilan dengan mengambil tempahan membuat kek dan homemade coklat. Dengan pendapatan bulanan yang tidak menentu, terasa susah pada ketika itu kerana 100% perlu di buat sendiri dengan keadaan perlu menguruskan anak2 dan rumahtangga. Bila terlibat dengan Qaseh Gold, Alhamdulillah sedikit sebanyak membantu dari segi pendapatan bulanan keluarga.

Bermula sebagai stokis pada Julai 2013. Pada masa itu saya adalah seorang suri rumah sepenuh masa. Memilih untuk menjadi stokis merupakan satu cabaran untuk saya terus berdaya saing dalam memasarkan produk Qaseh Gold. Selain untuk membantu pendapatan keluarga niat utama saya adalah untuk membantu orang-orang di luar sana dalam meningkatkan kualiti kesihatan mereka. Alhamdulillah saya menerima banyak testimoni positif dari pengguna produk Qaseh Gold.

Saya telah menggunakan produk ana edar selama 3 tahun. Bermula mengunakan produk ana edar semasa menyusukan anak kedua pada tahun 2013. Terus mengamalkan produk ana edar hingga hamil anak ketiga, ketika berpantang dan menyusukan. Kini masih lagi tegar mengamalkan produk ana edar. Kualiti produk sangat menyakinkan dan banyak membantu dari segi peningkatan kesihaan saya sekeluarga.

Bersyukur kerana menjadi salah seorang ahli Jemaah Qaseh Gold dan Qaseh Kazim Network (QKN). Qaseh gold banyak mengubah kehidupan, pemikiran dan keyakinan diri saya. Leader2 dalam QKN sendiri banyak membantu dari segi idea dan motivasi. Niat kami semuanya sama, nak membantu meningkatkan ekonomi ummah dan membantu orang di luar sihat dengan Qaseh Gold.

1. Menjadi Top PP 2017
2. Menjadi PPW
3. Melahirkan lebih ramai leader
4. Menjana income RM 10k sebulan
5. Menjadi TOP SELLER di Kota Bharu, Kelantan.

TBA

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.