SITI
KHALIJAH

Siti Khalijah Mokhtar

Siti Khalijah Mokhtar

Pengurus Pemasaran

No Stokis: PAE/96862-E
Qaseh Amani Network

Alamat

NO 36 JALAN CEMPAKA 24
TAMAN CEMPAKA 68000 AMPANG
SELANGOR

Telefon No

019-3107834

Siti Khalijah

CONTACT ME

14 + 11 =

Pencapaian

Duta Challenge November 2015

MY INFO

Sebelum berqaseh saya ialah seorang kakitangan kerajaan yang bekerja di Kuala Lumpur. Hidup di bandar yang kos sara hidupnya yang tinggi membuatkan saya berfikir untuk mencari pendapatan sampingan. Alhamdulillah syukur saya dipertemukan dengan Qaseh.

Alhamdulillah hampir empat tahun saya menjadi stokis Qaseh Gold saya dapat menjana pendapatan sampingan saya disamping dapat membantu pelanggan – pelanggan saya mengatasi masalah kesihatan mereka dengan produk Qaseh Gold ini. Dengan pendapatan sampingan ini saya dapat menyelesaikan pinjaman kereta dan mengubahsuai rumah serta dapat membuat simpanan.

Semasa mengandungkan anak ke dua saya berasa letih dan lesu. Sebagai seorang ibu dan isteri yang berkerjaya memerlukan saya menggunakan tenaga yang maksimun.

Ketika kandungan memasuki 5 bulan saya mula mengamalkan Qaseh Gold Adinda dan alhamdulillah saya rasa semakin bertenaga untuk melakukan kerja di pejabat dan di rumah. Semasa proses bersalin juga sangat mudah kerana tiada koyakan dan jahitan langsung.

Saya ingin merakamkan ucapan terima kasih pada keluarga terutama pada suami, mak dan anak-anak serta adik beradik yang menyokong saya dari mula serta leader PPN Puan Noor Hasyimah Binti Idris. Impian saya moga saya dapat membantu rania-rania untuk mencapai target income yang lebih besar bersama-sama
saya.

Target saya sebagai stokis adalah untuk membantu para suri rumah dan wanita berkerjaya untuk menjana
pendapatan sambil menambah kualiti dalam kesihatan dan, melahirkan lagi ramai leader-leader di bawah
network saya.

TBA

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.