Mohd Sharizal Shuaib

Mohd Sharizal Shuaib

Mohd Sharizal Shuaib

Pengurus Pemasaran

No Stokis: PAE/99248-B
KMS ANGGUN ENTERPRISE

Alamat

No.21, Rumah Kedai,
Taman Mewah,
08800 Guar Chempedak,
Kedah.

11.15 Pagi – 6.15 Petang
(Cuti Hari Jumaat)

Telefon No

017-4008876

Mohd Sharizal

CONTACT ME

7 + 9 =

Pencapaian

Archiver 2013
President’s club 2014
Cabaran QKN bulan Februari 2015
Cabaran QKN bulan Mac 2015
Cabaran QKN bulan September 2015

MY INFO

Sejarah bermula apabila saya mengalami batu karang. Setelah pembedahan telah dilakukan untuk membuang batu karang tersebut, lepas sebulan sakit yang sama berulang kembali. Setelah itu, saya membuat pencarian di Google dan terjumpa Sole dengan testimoni yang boleh membantu masalah yang saya hadapi.

Alhamdulillah setelah amalan yang istiqomah hampir 2 bulan sakit yang sama tersebut beransur-ansur hilang seterusnya saya amalkan Qaseh Gold Kekanda untuk lebih bertenaga serta pastinya yakin dengan produk 100% halalan toyyiba.

Waktu permulaan sebagai stokis, saya banyak bergerak secara offline dengan buka booth. Di situ banyak feedback positif yang saya dapat samada daripada pengguna Qaseh mahupun kepada saya sendiri dalam memberikan keyakinan dan membantu berkongsi kebaikan produk kepada semua.

Banyak yang saya perolehi testimoni rania dan pengguna yang anaknya ada masalah astma dan lelah. Setelah amalkan Qaseh Junior, alhamdulillah sangat-sangat membantu anak-anak mereka lebih cergas dan kuat.

Teruskan istiqomah dan amalkan produk Qaseh sebab penghasilan, sistemnya dan juga syarikatnya terbukti mementingkan halalan toyyiba samada produknya mahupun sistemnya yg patuh syariah.

Moga Ana Edar bergerak lebih maju ke depan dengan penghasilan produk-produk yang berkualiti setanding dengan produk luar yang lain selain mementingkan soal halalan toyyiba dalam setiap produknya.

In Shaa Allah membantu dan menghasilkan rania-rania yang berkualiti serta membantu menyebarkan manfaat dan kebaikan produk Qaseh kpd masyarakat setempat.

TBA

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.