HAMIDAH
MUHAMAD SHAHAR

Hamidah Muhamad Shahar

Hamidah Muhamad Shahar

Pengurus Pemasaran

No Stokis: PAE/96348-B

Alamat

No. 1117, Jalan Amiera,
Taman Tunku Sarina,
06000 Jitra Kedah.

Telefon No

013-4215353
013-4205353

Hamidah Muhamad

CONTACT ME

14 + 13 =

Pencapaian

TBA

MY INFO

Saya belum pernah berniaga apa-apa produk sebelum ini. Qaseh adalah produk pertama saya. Sebelum ini, saya sering letih dan tidak mempunyai ramai kawan.

Dengan Qaseh, saya bertenaga dan dapat meneruskan kerja seharian sehingga ke malam hari.

Saya memulakan kerjaya sebagai rakan niaga pada Mei 2013 dan akhirnya dinaikkan kepada stokis. Semenjak menjadi stokis, saya akui pendapatan bulanan kami meningkat dan saya dapat menampung perbelanjaan dengan berniaga Qaseh.

Selain itu, banyak ilmu yang dipelajari serta dapat menambah rakan dan kenalan bukan sahaja di Kedah, malah di seluruh Malaysia dengan adanya rangkaian Qaseh ini.

Saya consume Qaseh Adinda bermula April 2013 selepas melahirkan anak kedua. Anak kedua saya sering berjaga malam dan membuatkan saya letih pada keesokan harinya.

Selepas amalkan Qaseh Adinda, saya boleh melaksanakan tugas harian hingga ke malam hari dan pengeluaran susu juga bertambah. Saya masih amalkan Qaseh tetapi bertukar kepada Qaseh Gold Premier sehingga kini.

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Ana Edar kerana menerima saya menjadi sebahagian dari keluarga besar mereka.

Selain itu, saya juga terhutang budi kepada Pn Zalina dan Pn Noor Hasyimah atas kepercayaan mereka menerima saya di bawah rangkaian mereka.

Saya berharap untuk mendapatkan bonus jemaah yang tinggi setiap bulan di samping dapat membuat jualan stokis sebanyak RM 20,000 sebulan.

Selain itu, saya berharap agar dapat membuat lebih sharing kepada rania dan dapat mengrekrut sekurang-kurangnya 3 orang rania baru setiap bulan demi mencapai kelangsungan jualan dan mendapatkan network yang kukuh.

TBA

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.