FENTTY KARTINI
HAMZANI

Fentty Kartini Hamzani

Fentty Kartini Hamzani

Pengurus Pemasaran

No Stokis: PAE/10030-N
WIRDANISH INSPIRE NETWORK

Alamat

A, KUARTERS MASJID JAMEK,
KG LAYANG-LAYANGAN,
W.P.LABUAN
SABAH

Telefon No

013-8975929

Fentty Kartini

CONTACT ME

15 + 13 =

Pencapaian

2013 – Pencapai Achiever’s Club
2014 – Pencapai Achiever’s Club
2015 – Pencapai Achiever’s Club

MY INFO

Sebelum menceburi biz Qaseh ini, Tini berniaga pelbagai barangan kosmetik dan penjagaan diri, di samping menjalankan perniagaan makanan melalui atas talian.

Uniknya dalam Qaseh, Tini memperolehi pelbagai ilmu perniagaan yang boleh diaplikasikan setiap masa untuk apa-apa produk. Ikatan ukhwah yang terjalin di kalangan rakan niaga Qaseh menjadikan biz Qaseh ini menyeronokkan dan sarat dengan ilmu.

Alhamdulillah, berbekalkan set Family yang bernilai RM260.00, Tini memulakan langkah berniaga dengan bimbingan dari Pn Syim. Perkongsian dengan rakan sekerja dan kemudian berjinak-jinak dengan iklan di facebook. Sebenarnya amat mudah untuk kita ‘berkongsi’ berbanding ‘menjual’ semata-mata.

Melihat kesan positif dan masalah sembelit yang beransur pulih Tini tidak segan untuk berkongsi kebaikan Qaseh. Dari hari ke sehari, ramai pengguna mula ingin menjadi rakan niaga Qaseh. Tini gembira untuk berkongsi ilmu dan tips bersama rakan niaga Qaseh yang berada di seluruh negara.

Tini mula mengenali Qaseh Gold semasa berpantang anak ke 3. Waktu itu Tini mencari ‘penawar’ untuk masalah sembelit dan buasir yang telah dialami sejak mengandung anak sulung.

Tertarik pada iklan Qaseh Gold yang dikongsikan oleh Puan Syim di FB lantas Tini berkenan untuk mencubanya. Pada mulanya Tini hanya ingin mendapatkan QG Adinda namun setelah diberikan penerangan, lantas set keluarga menjadi titik permulaan Tini terjebak dengan Qaseh.

Sebagai rakan niaga Qaseh, kami sentiasa diberikan bimbingan dan pelbagai pengisian. Walaupun berada jauh dari HQ Ana Edar, namun kelas dan seminar di adakan di pelbagai lokasi dan seterusnya memudahkan rakan niaga untuk menimba ilmu.

Selain kelas, rakan niaga juga dibimbing melalui ‘online coaching’, support group di FB dan Whatsapp sekaligus menjadikan ianya lebih mudah.

TBA

Menjadi impian Tini untuk sama-sama melahirkan lebih ramai rakan niaga dan sekaligus melahirkan usahawan bumiputera yang dapat menjana pendapatan 5 angka.

Qaseh bukan sahaja produk semata-mata tapi salah satu jihad biz dan menyokong pembangunan negara.

TBA

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.