Qaseh Kazim Network

Produk - Matlumat ringkas keluaran Qaseh Gold
qaseh gold premier

Qaseh Gold Premier

Sunnah dan Berkualiti
Rumusan makanan sunnah khusus dengan campuran madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, delima dan air zam-zam bersama za’faran dan pelbagai herba terpilih lain termasuklah biji anggur, goji beri, kacang ginjal dan kranberi.

qaseh gold gojes

Qaseh Gold Gojes

Sunnah dan Berkualiti
Diperkaya dengan kolagen marin, bunga teratai, ceri, argan, bunga sakura, dan astaxanthin, formulasi ramuan Sunnah Gojes by Qaseh Gold menawarkan pilihan terbaik masakini untuk mereka yang mementingkan kesihatan secara selamat dan semulajadi.

Qaseh Junior

Qaseh Gold Junior

Sunnah dan Berkualiti
Formulasi Makanan Sunnah Unggul dengan tambahan Badam dan Bayam. Formulasi khusus untuk kanak-kanak ini memberi pelbagai manfaat kepada fizikal dan mental dalam proses tumbesaran.

Qaseh Gold Kekanda

Qaseh Gold Kekanda

Sunnah dan Berkualiti
Rumusan makanan sunnah khusus untuk lelaki dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, delima dan air zam-zam bersama za’faran dan pelbagai herba terpilih lain serta gum arabic yang bertindak sebagai prebiotik semulajadi.

rindu qoqo stevia

Rindu Qoqo Stevia

Sunnah dan Berkualiti
Minuman Qoqo / Koko yang lazat dan sihat.

Qaseh Gold Adinda

Qaseh Gold Adinda

Sunnah dan Berkualiti
Dirumus dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, saffron dan air zam-zam bersama herba lain. Qaseh Adinda juga dicampur dengan herba khusus untuk wanita iaitu manjakani, pegaga dan buah markisa.

6-in-1-traetment-gel

6 in 1 Treatment Gel

Sunnah dan Berkualiti
Selian memberi kelembapan, antara fungsi lian 6 in 1 Treatment Gel ini juga untuk; melindung kulit daripada jangkitan (kulat, panau), membantu merawat luka kecil dan parut baru, melegakan kegatalan dan kekeringan akibat ekzema, melegakan pedih dan gatal akibat alahan dan melegakan ruam dan lecet di kulit.

Gojes Beauty Serum

Gojes Beauty Serum

Sunnah dan Berkualiti
Ramuan botani eksklusif diadunkan bagi memberi kelembapan serta membantu mengurangkan masalah kulit seperti jeragat, kulit kusam dan kering Insya Allah. Diperlengkapkan dengan proses pengilangan yang Islamik, yang menitikberatkan konsep halalan thoyyiban.

b2-traetment

BB Treatment Cream

Sunnah dan Berkualiti
Jimat digunakan dah tahan lebih lama berbanding BB Cream biasa! Fungsi; Menutup cela, Krim bedak asas, Tabir suria dengan SPF 30, Pelembap wajah, Penyerap minyak berlebihan, Menegangkan kulit wajah dan Merawat pigmentasi.

garam-masakan-qaseh

Garam Kristal Masakan

Sunnah dan Berkualiti
Fungsi; Menambah perasa dan keenakan dalam masakan, Melambatkan proses degradasi (kerosakan) supaya makanan tidak cepat basi, Menambah mineral dalam makanan anda, Menstabilkan tekanan darah.

sole qaseh

Garam Mineral Sole

Sunnah dan Berkualiti
Fungsi; Tumbesaran optimum fizikal dan mental kanak-kanak, Pembentukan kolagen semulajadi kulit, Menguatkan gusi, seimbangkan pH mulut untuk kesihatan dental anda, Menormalkan sistem pernafasan, Menyokong fingsi otak dan perkembangan neuron yang sihat Memulihkan pH usus, menggalakkan metabolisme asid amino (protein), Menyokong perkembangan fetus dalam kandungan, Melaraskan fungsi rahim, kesihatan vagina dan menormalkan kitaran haid, Membantu penghasilan hormon seimbang.

rindu-cafe-qaseh

Rindu Cafe

Sunnah dan Berkualiti
Sejuk atau panas, Rindu Cafe enak diminum pada bila-bila masa. Ramuannya ialah kopi Arabica yang terkenal enak, dicampur sedikit koko dan herba ashwagandha dari India.

lipstik qaseh

Lipstik Qaseh

Sunnah dan Berkualiti
Lipstik 05 bebas paraben dan bahan kimia berbahaya! Warnanya tahan lebih lama serta boleh dibawa solat. KEISTIMEWAAN; Lipstik 05 juga sangat popular di kalangan pengguna wanita Muslim kerana warnanya adalah menurut suhu bibir anda, menyerlahkan kecantikan semulajadi anda tanpa memberikan kesan jangka panjang negatif. Sesuai untuk penggunaan kerap selain mudah untuk dibawa ke mana-mana. Didatangkan dengan kemasan silver dan rekabentuk lebar untuk memudahkan pemakaian.

bedak-kompek-qaseh

Bedak Kompek Qaseh

Sunnah dan Berkualiti
Keistimewaan; Sebagai menepati hasrat syarikat untuk mengedar produk yang halal, selamat dan bermutu, formulanya bebas dari paraben dan bahan kimia yang tidak suci dan / atau berbahaya. Ini bermakna bedak kompek ini boleh digunakan semasa solat. Hanya satu warna dapat dipadankan dengan semua tona kulit!

sabun-eksotika-wajah-rania

Sabun Eksotika Wajah

Sunnah dan Berkualiti
Gabungan herba terpilih ini mempunyai kahsiat yang unik untuk kulit. Fungsi; mencuci kotoran yang melekat pada kulit dan liang roma, menyegarkan kulit wajah, mengelakkan kekeringan dan rasa ‘ketat’ selepas mencuci sebagai ‘scrub’ lembut yang tidak merengsa kulit, mencerahkan wajah dan memudarkan pigmentasi, merawat jerawat ringan.

Share This