QASEH KAZIM FAMILY

QASEH KAZIM FAMILY

QASEH KAZIM FAMILY

QASEH KAZIM FAMILY

QASEH KAZIM FAMILY

QASEH KAZIM FAMILY

QASEH KAZIM FAMILY

QASEH KAZIM FAMILY

QASEH KAZIM NETWORK

Qaseh Kazim Network

Your QasehGold Expert

Mencapai matlamat yang satu demi sebuah pasukan yang terbentuk dari hati yang utuh lagi padu dengan gerakan yang tersusun rapi dan mantap.

Berjemaah

Membawa budaya berniaga
secara berjemaah

Sistematik

Melakukan gerak kerja
secara bersistem

Strategi

Gabungan strategi bisnes
yang mantap dari
semua rakan niaga

Kualiti

Mempunyai daya fikiran yang
berkualiti dalam bisnes

“Dengan bisnes beraspirasikan jihad, sesungguhnya seseorang usahawan mendapat tenaga, kekuatan dan keperkasaan luar biasa. Mereka juga akan menjayakan bisnes untuk beribadah dan beramal soleh serta berlumba membuat baik, menjayakan fastabiqul khairat seperti dianjurkan Al Quran.

Semua yang berjihad menerusi bisnes akan menyedari hakikat manusia yang paling baik adalah mereka yang membawa paling banyak manfaat kepada manusia lain. Insya Allah, semua ini pasti akan mendapat barakah dan ganjaran rezeki, termasuk dari sudut yang sama sekali tidak dijangka”!

Tan Sri Muhammad Ali Hashim.

Rania-rania semua, mari kita jadikan bisnes Qaseh Gold satu WADAH PERJUANGAN!

TOP ACHIEVERS – AUGUST 2016

PROMOSI TERKINI

ARTIKEL TERKINI

Bila Mentor Cina Berpesan

Mentor bisnes Cina berpesan, "Berniaga ini payah, susah dan jerih. Kerana ia memberikan potensi pendapatan yang tidak terbatas. Legasi yang tiada had, dan keuntungan aset yang maksima." Bisnes orang Cina hidup secara berkumpulan. Hampir setiap negara kita boleh jumpa...

read more

13 Perkara Perlu Dilihat Untuk Berjaya Dalam Bisnes

Kami nak kongsikan 13 perkara yang anda perlu tahu untuk berjaya dalam perniagaan: 1) Tahu apa matlamat dengan jelas, mana halatuju yang nak pergi. Perlu ada matlamat utuk dunia dan akhirat. Perlu tahu bagaimana nak capai matlamat anda. 2) Nak berjaya dalam berniaga,...

read more
Share This